TIC Litija

Turistično informacijski center Litija

BIVANJE V KROŠNJAH, PUSTOLOVSKI PARK GEOSS

 

Doživite nepozabno in romantično bivanje v krošnjah. Pari, družine in posamezniki preživite nepozabno noč na edinstven način v krošnjah različnih dreves.

IZLETNIŠKA KMETIJA PR LAVRIČ, VAČE

 

Pr’ Lavrič v središču Slovenije ponujajo skupna ležišča v treh sobah. Ponujajo tudi manjše postajališče za avtodome in prostor za kampiranje s šotori.

DOBRA VILA, ŠUMNIK

 

Preživite noč stran od vsakdanjega vrveža se pustite razvajati Dobri vili. Na voljo je pet sob z 12 ležišči in soba s petimi skupnimi ležišči. Ali pa prenočite čisto drugače: na skednju v senu!

GOSTILNA IN PIZZERIJA KOVAČ, LITIJA

 

Na razpolago imate pet dvoposteljnih sob, pet troposteljnih sob in eno nadstandardno sobo, v kateri se razvajate z jacuzzijem. Blizu železniške postaje, le 30 minut vožnje od Ljubljane!

GOSTILNA BERDAJS, SAVA

 

Prespite noč na vasi in si privoščite okusen lokalni zajtrk! V ponudbi Gostilne Berdajs so štiri luksuzne, sodobno opremljene sobe.

GOSTIŠČE KIMOVEC, ZGORNJI HOTIČ

 

Ob glavni vpadnici v Litijo ponujajo sedem sob za prenočitev. Vsaka od sob ima svoj balkon s pogledom na reko Savo ali vasico Zg. Hotič.

GOSTIŠČE CELESTINA, SOPOTA

 

V dolini Sopote lahko prenočite v apartmaju za štiri osebe, v troposteljni sobi ali dveh dvoposteljnih sobah. Spoznajte še ne poznane kotičke v Sloveniji.

GRACARJEVA DOMAČIJA, ŠMARTNO PRI LITIJI

 

Prenočite v dveh udobnih apartmajih ali hišici na drevesu sredi neokrnjene narave. Doživetje združite z jahanjem, kolesarjenjem ali sprehodi v naravi!